life

Känner mig otillräcklig, som att jag inte räcker till. Jag har två vänner som går igenom grejer som de kanske inte riktigt än vet vad det kommer att betyda i framtiden medans jag roar mig. Jag vill finnas till för er, hjälpa er så gott det går och ni ska alltid veta att ni har en axel att luta era huvuden emot. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig tyvärr men det kommer bli bra, det ska bli bra.

Det är omöjligt att klona sig, jag vill nämligen vara på så många ställen samtidigt. Jag vill uppleva Stockholm med Linda och äntligen få se hennes centrala lägenhet, jag vill vandra bland fåren med Nanna, se dum ut på bilder med Olivia, shotta med Henke, ha tidsdagsmiddag med Jannie, prata djupa saker med Elina, dansa med Carro, skratta tillsammans med Siri, njuta av att ha Joss i närheten, festa järnet med hela järngänget. Men det går inte, jag kan inte göra allt jag vill.

Det är lätt att tro att man ska hinna med allt, jag kommer att resa runt i hela Sverige. Dock går tiden så otroligt fort och allt man lever för är helgerna. Ska försöka att hinna med alla så gott jag kan. Jönköping blir det i februari och därefter är Stockholm prio nr. 1! Allt där emellan ska jag också njuta av för Karlskrona kanske inte är världens metropol men det finns pärlor här med. Det jag ser fram emot mest är våren - för den lovar så mycket. Den bjuder på värme, sol, glädje och långa uteritter. Att jag inte har Chaplin som rutin är jättetråkigt och jag saknar min kuse något fruktansvärt. Det är så himla lätt att vänja sig vid något man tycker om och Chaplin är något jag verkligen bryr mig om :)

Annars då? Allmänt förvirrad, rädd, flummig och känner att världen är för stor. Jag vill göra allt samtidigt som jag inte vill göra något. Hoppa stora glädjeskutt, känna att jag är på toppen av berget. Jag vill känna vad det är jag vill göra, inte vad jag måste göra. Jag är så avundsjuk på människor som sedan länge vetat vad de kommer bli när de blir stora, för jag har absolut ingen aning. Ambulansförare? Mäklare? Butikspersonal? Arkitekt? Inredare? Jobba med event?

Jag planerar nämligen att söka till högskolan till hösten. Jag ska lära mig alla program som existerar för att ha så stor chans som möjligt för att välja rätt - för att kunna välja något jag vill göra för resten av livet. Håll tummarna, inspirera mig och allt sånt där. Livet är för kort för att kastas bort och jag vill definitivt ägna dagarna åt sånt som jag verkligen trivs med att göra!



Nu ska jag stänga ner datorn, sätta på en kopp gott té och verkligen slappna av då det inte funnits mycket av den tiden till det den här helgen. Blir även en dusch och lite småplock. N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0