I'm dreamin' to sleep next to you

Hej hallå!

Är det bara jag som tycker att denna dagen har gått ruskigt snabbt samtidigt som den har gått sååååå långsamt? Vid vissa tillfällen har man bara velat stoppa huvudet under täcket medans man nästa sekund kan komma på sig själv skutta runt lite. Bra mystiskt det där. Men summan av kardemumman är att det är en bra dag faktiskt. Det enda som är lite tråkigt är att Hanna är på semester. Jättekul för henne och så men vi saknar vår Hannis :)

Imorgon ska vi äntligen ha våran "before work" eftersom att alla börjar samtidigt på jobbet. Ska bli roligt att ha lite tid att bara umgås med folk och slippa snacka jobb med sina arbetskamrater. Att vi sedan gör det medans vi avnjuter en fantastisk lunch är ju bara ett enda stort +. Så möter upp Sabina lite efter 8 så 'plockar' vi upp Vickan innan vi går ner till Scandic.

"never ignore a person who loves and cares for you becase one day you may realize you've lost the moon while counting the stars"



Förresten. Hände något sjukt här i vår lilla stad idag, vilket alla säkert redan har läst om. Är det nu man ska bli rädd för att gå ute själv när det är mörkt? Som tur väl var fångade de mördaren på högskolan, så man vet att han inte är på fri fot. För att ens kunna göra något sådant kräver ju ett väldigt knäckt psyke. Ni som inte vet vad som hänt kan läsa mer här!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0