gårdagens tokigheter

Är inte alls sliten, trött eller något sådant utan helt fit for fight igen!

Gårdagen började hos Henke som hade inflyttningsfest och runt 12 när vi ville in till stan var vi bara tre som skulle in. Resten stannade hemma hos Henke och Robin och fortsatte antar jag! Men vi andra vi skulle minsann ut. Tog taxi och åkte med en chaufför som var dum i huvudet, stannade till på P&M för shot, öl, vatten och vin innan vi drog till Harrys.

Väl där inne var det ett riktigt drag och jag, Henke och Anna dansade loss och minglade runt med massa trevliga människor. Att sedan hela ens arbetsplats var där var man inte särskilt förvånad över ;p Innan 3 nånång går vi för att hämta våra jackor så Anna ska hinna med bussen och möter upp Henke på play.bar. Eftersom jag inte är världens största fan av den baren drog jag 10 minuter efter Anna och sprang upp på ett glas vatten hos Anthonio som mystiskt nog forfarande var uppe. Så var nog hemma och i säng efter 4 nångång :D





Nu ska jag möta upp mamma för att gå på stan, måste även äta något då jag för tillfället håller på att dö av hunger. Mot kvällen är det dags för att fira Henkes inflyttning.. igen! Så är bara att tagga till!

N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0