25 april

Åh, vilken underbar helg jag har haft! Märks kanske eftersom jag haft sn bloggt-torka de senaste dagarna? Har hur mycket bilder som helst (för en gångs skull..) och jag ska visa dem sen när jag är tillbaka i lägenheten.

I fredags var vi i Kuggeboda, ett härligt gäng, som grillade och hade det allmänt mysigt. Det var god mat, "sanning eller konka", dans och snack! Kvällens höjdpunkt var när Joss kom, såååå kul att träffa henne igen :) Tyvärr hängde hon och Emil inte med ut men de missade inte så mycket då vi nog inte var så pepp på att egentligen! Killarna åkte hem så det var endast vi tjejer ute och dansade, mötte även upp Siri som var glad i hågen! ;d

När jag och Elina vaknat på lördagen kom Nanna upp till lägenheten och B mötte upp oss på stan för en glass! Happy-times i solen. Efteråt åkte vi till Kuggeboda och jag och Chaplin hade vår premiär-ritt för i år. Jätteskönt verkligen och jag har bannemig saknat det något otroligt! Skumpade runt lite i paddocken på Fällö och det var en riktigt pigg häst jag red, märks att han har vilat i vinter. Men nu blir det andra bullar minsann.

Drog sen till Kallinge där det var en god påskmiddag innan det var dags för fest i stauuun. Vi satt hos Anthonio tills det var dags att gå ut. Vet inte om vi inte var taggade nog eller om det faktiskt inte var så kul men det var ingen höjdare. Det som var bra var DJ:n Anders Bagge och för en gångs skull var det faktiskt skitbra musik. Inte bara sånt dunkadunk som man inte kan sjunga med till. Jag och Elina drog ganska tidigt till Caspies där jag åt en vidrig kycklingrulle, man ska helt enkelt inte byta bort ett vinnande koncept! Vad som helst hade nämligen varit bättre än den slabbiga rullen.

När vi var körklara dagen efter så bar det av till Kuggeboda igen. Testade att longera Chaplin eftersom jag inte vill påverka hans hovar då han fortfarande inte är skodd. (Ta dig i kragen, Natalie!) Eftersom jag inte gjort detta med honom innan hade jag ingen aning om han gjort det förut men det gick hur bra som helst. Var så stolt när jag gick där i mitten och han gjorde precis vad han ska. Så himla kul verkligen! När Elina sen kom tillbaka från sin ridtur och stallet var färdigt hämtade vi upp B och åkte till Saltö.

Där tände vi min grill (efter att ha kämpat med att skruva på benen i en evighet..) och det tog sig tillslut. Det där med tålamod är inte riktigt min grej men det vet jag ju redan, så Linda räddade situationen. Så där satt vi ett bra tag och folk började sakta men säkert att droppa in. Var nog där i mer än 4 timmar och bara snackade och mös, tänka sig att man kan göra det redan i april?! Tokskönt! Bara det håller i sig med. När vi var klara där tog vi en snabb fika på mc'd innan alla åkte åt olika håll. Så kul att träffa Olivia igen och så ses vi nästa helg med när vi har planerat att äntra (entra?) Lund & Malmö! Wiiiiho!

Nu har jag varit hemma i Ledja sen igårkväll och njuter i fulla drag. Klev upp till en frukost som bestod av grillad fläskfilé och potatisgratäng, perfekt ju! Och så har jag kollat på film, myst i solen med Twist och fotat lite. Snart bär det av till Johanna som fyller år idag, lite tårta sitter ju aldrig fel :) Efteråt är det tänkt för lite tjej-häng vilket kommer bli ett perfekt avslut på denna 3-dagarshelgen.


En bild från grillningen igår, så fint när solen började gå ner


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0