helgen som varit

Godmorgon finisar!

Sitter här i handduk, previs nyduschad. Börjar jobba om en timme så har den sena tiden idag, men måste erkänna att det var riktigt gött med en sovmorgon.

Har ju varit dålig på att skriva här i helgen men i lördags var jag i Ledja, som sagt, och efter det åkte jag till stan. Vi hade filmkväll så B, Elina, Nanna, Filip och Smart-Sebbe kom. Vi kollade på Love and other drugs som jag redan har sett  så det var mycket roligare att bara prata istället :) Fina människor! Vi spelade även en runda kort, hur längesen var det inte man gjorde det liksom? Neger och president. Eller neger och slav som Nanna så fint kallade det :D


Och igår bar det av till Ikea med Carro och Bengan! Först tog vi MODE-huset för att kolla lite och sen efter det gick vi till Ikea. Skulle bara ha sugrör men slutade med att jag handlade för typ 600 kronor /: Går ju inte att inte handla allt man vill ha, men jag är väldigt nöjd med mina inköp :) Efter det åkte vi hem och jag hämtade B för att åka ut till Nanna dit Elina med kom! Där blev det äkta tjejsnack och även en runda "med andra ord" som är sjukt roligt. Att jag och Elina kom segrandes ur spelet gjorde ju inte det direkt mindre roligt!


Kvällen avslutades på Max med en lyxshake och därefter skjutsade jag hem B innan jag åkte hem och fick min skönhetssömn! Nu blir det att fixa sig för att vara redo för jobbet! Pigg och glad.

N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0