kraketime

Efter jobbet drog jag till Kuggeboda för att rasta min krake, mer hund än häst but I like it! Är nog svårt att hitta en mer uppfostrad häst att ha och göra med i stallet, han är en riktig pärla =)

När regnet lagt sig gick vi ner till paddocken där vi tog ett pass och OJ vad duktiga vi var idag - tillsammans. Kom på mig själv med att lé när jag kände att han gick precis så som jag ville. Krökte på nacken och tog stegen under sig riktigt fint. Det är sånt här som fyller mitt liv med glädje. Jag har tur som har en sån bra häst och han är nog lika glad som har mig då han har någon som bryr sig om honom.

När vi var färdiga skötte jag om honom innan jag gick på sadeln. Tvättade den med lädertvål och så smörjde även in den så tills nästa gång är den riktigt fin. Bytte även schabrak, så nu har vi ett fint vitt sådant. Alltid kul med lite förändring. Dessutom är det så himla mysigt att vara alldeles själv i stallet med radion på och bara jag och hästarna!

Och nu är jag hemkommen för ett tag sen. Ljusen är tända, Solsidan är igång och snart kommer ett samtal från bv' Fina grejer med andra ord. Imorgon börjar jag inte förrän 13.30 så får sovmorgon och innan jobbet blir det tre G med flinet, kan ju inte bli en bättre start på dagen faktiskt.


Världens mysigaste mule

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0