jag ska dansa fastän hjärtat brister, dansa fast du inte är här

Hej!

Hade en otroligt trevlig kväll igår och även fast jag trodde att det bara skulle bli jag & Elina tillslut slutade det mycket bättre! Skånepågarna var hemma, eller i alla fall Filip & Erik och även vår lilla Skövdepojk! Sabina, Anthonio, Christoffer och Emma med! Och så kom Bea och Tomas och mötte upp oss utanför porten när vi skulle gå till Harrys! Där dansade vi som aldrig förr, skrattade och hade det helt awesome helt enkelt!

Vid 3 blev det nattkäk och ett serious-talk med Henke, vilket var alldeles för längesen! Så himla skönt att han med är på Telenor nu med och att han tycker det är kul! Kommer bli en ganska bra höst ändå med alla små gryn! Om dessutom Elina och Nanna skulle få att skulle det vara en riktig jackpott :)

Tänkte på dig igår Olli, du skulle varit med. Även Nanna, Josse & B! Allt går inte alltid att få utan vi tar små steg, tillsammans - men även pararellt! Att bara tänka på er måste ju betyda något, ellerhur?

Nu ska jag ta vara på min lediga dag igen. Har redan hunnit att vara på stan och shoppa lite med Elina! Och nu ska jag åka till Kuggeboda för att rida min krake. Vi funderar på en långtur med Elina och vad kan bli bättre än en ridtur i detta vädret? Not much!

Kommentarer
Postat av: olivia=)

snusse <3

2010-09-26 @ 14:11:37
URL: http://oliviastertman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0