don't stop believin'

Godmorgon!

Har haft en sån skön start på denna dagen. Vaknade runt 9 och gick ner och hämtade en strömsladd till datorn då den dog igår när jag kollade på film innan jag somnade. Kollade färdigt på 'Salt' medans jag knaprade på lite godis som blev över igår när mamma & jag kollade på föräldrafällan!

Och nu sitter jag på altanen i tropisk värme, heeeelt underbart! Sån tur som är ledig idag för detta hade jag gråtit floder för om jag suttit inne och arbetat. Dessutom gäller det att tagga tills ikväll, för då kör vi all-in! Inget annat duger, ska t.om. supa Oscar under bordet. (fast hur det går med det får jag återkomma!)

Det är i alla fall tänkt att jag ska göra lite nytta innan jag drar iväg på äventyr. Dusch/smink/hår, läsning och så. Hade även behövt ladda min iPod då jag behöver sällskap när jag ska cykla hem mitt i natta all by my self. Kommer dock ha min reflexjacka så jag kommer synas åtminstone. Sen är det väl tänkt att jag ska möta upp både Jannie & Oscar innan vi drar till Bygdegården där vi ska spendera de närmsta timmarna.

Men innan dess ska jag äta frukost, ringa hovslagaren då jag vill rida igen innan detta året är slut och så ska jag lyssna på 'Segertåget' och tänka på personen som delar denna låten med mig. Förresten; bara 4 dagar innan jag drar till Jönköping, woho.


Joss är typ världens sötaste här medans jag ser ut som stryk. Men det var en fin vecka ♥

Later dudes!

Kommentarer
Postat av: CISSI

Ser inte ut som stryk, söt ju :)

2010-09-06 @ 14:14:52
URL: http://ceciliaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0