you brought so much life in to me

Godkväll sötbollar!

Är äntligen hemma på Alamedan 25 efter en RIKTIGT bra helg! Firade ju som sagt mig igår hemma i Ledja och var väl runt 20 personer sammanlagt! Det var god mat, dryck och nära och kära, och det kan ju inte bli fel då? Fick massa fina presenter och bör även tillägga att mamma är världens bästa när hon bjuder mig på kryssningen i karibien (flygbiljetten bekostar jag själv) och jag ser redan fram emot resan. Vi ska nämligen besöka New York, som alltid varit en dröm för mig!

Men nu kom jag av mig helt känner jag.. Igår i alla fall så skrattade vi och pratade fram till 10-11 innan Jocke kom och hämtade oss för att åka till Per! Han hade sin 20-årsfest och skogsgänget var samlat vilket var riktigt kul! Fick se Dennis dansa, även per. Tobbe skrattade som en tjej och det diskuterades politik med en snubbe från Saltö. Vi dansade som tokiga till Miss Blue & Highwayman och hade det jättekul! Runt 3 fick vi skjuts hem igen där vi stupade i säng efter att ha pratat en bra stund!

Till frukost idag blev det gårdagens mat för mig och Elina medans Nanna kämpade för att få i sig en macka! Därefter chillade vi i sofforna innan det var dags för att åka och rida. Var egentligen inte alls planerat att åka dit men jag är glad att jag gjorde det, för han har börjat gå bättre än nånsin nu. Precis som om han fattar att det inte är någon idé att låtsas inte kunna saker, men vägra däremot tycker han är världens roligaste. (för det hatar jag honom lite!)





Här är några av bilderna jag hittade i min lilla Canon som nu har fått ett nytt minneskort vilket jag utnyttjar. Har kommit på att jag har varit alldeles för dålig med att faktiskt ta kort så den ska hänga med överallt från och med!

Gooodnatt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0