somna bredvid dig

Godmorgon!

Sitter här jag nyduschad men lagom sliten i min soffa efter gårdagen och då tog jag det lugnt! Det var verkligen fullt ös från det att vi kom till Jerry tills jag tog en taxi hem. Ja ni hörde, snåla Natalie unnade sig en taxi för en gångs skull :D Festen var precis som back in the days, så jävla sjukt att vi var så många på en sån liten yta - men finns det hjärterum finns det stjärterum. Hade trevligt, skrattade och hade verkligen roligt! Filmade även när de dansade men lovade att inte lägga ut det och jag håller vad jag lovar!

Tanken var ju egentligen att jag skulle sitta på tåget till Malmö om en halvtimme, men Olivia var jättebakis och hade att göra i helgen. Det är ingen fara baby, jag vet att vi tar igen att! Du kommer hem om en vecka så då kan vi krama sönder varann!

Vad jag ska göra nu har jag ingen aning om, står helt still! Blir nog att byta ut min kolsyrepatron sen möta upp Elina för en fika :) Tänkte även dra till Carro en stund och se hur hon mår efter igår, hon var minsann på G! Som jag har saknat denna, skönt att hon är tillbaka!



Later!

Kommentarer
Postat av: olivia =)

absolut gör vi det <3

2010-10-24 @ 18:17:29
URL: http://oliviastertman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0