put your hands all over me

Godmorgon alla!

Känns nästan lite pinsamt att skriva 'god morgon' men vaknade man för 1½ timme sedan är det väl ändå okej. Dock får jag inte vänja mig vid att vakna vid 12 då det kommer bli sjukt jobbigt den morgonen man ska upp vid 7. Men den dagen den sorgen, eller?

För tillfället sitter jag vid köksbordet och skriver, försöker få in informationen i hjärnan och är ganska koncentrerad! Inte varje dag, så kryss i taket! Får hoppas att det går vägen den dagen jag kommer att behöva kunskapen! Om en stund blir det en promenad med vovven och även en dusch innan det är dags att åka till jobbet!

Shiiiit, kom på nu att jag inte alls börjar 17 som jag trodde att jag gjorde. De har ju lagt på 2 timmar extra på mitt och Tomas schema för att vi ska sitta adm också! Skickade iväg ett sms till Sabina så hon kan kollar det så att det är till 100% så man inte sitter där sen 2 timmar för tidig till jobbet. Inte kul, inte kul!

Nu helt plötsligt brinner det i husknutarna. Blir en snabb kisserunda med Twist och så en snabb-dusch så jag hinner till jobbet i tid. Fasen också, man kanske skulle vaknat vid 10 ändå? Blir till att ställa tiden varje gång man är ledig trots allt!


Tänker på dig baby! Och förhoppningsvis så syns vi i helgen, lycka ♥

Nats, signing out

Kommentarer
Postat av: olivia =)

Lycka i massor <3

2010-10-13 @ 17:52:30
URL: http://oliviastertman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0