lodisarnas lodis

Imorse när jag kommer ner till köket berättar mamma att jag ser ut som en riktig lodis. Hon har aldrig riktigt fastnat för mina gula jeans som jag har gjort. Tur jag har Elina på min sida då hon äger ett par liknande hon med. Och de är verkligen helt underbart sköna på alla sätt och vis förutom att det blåser in kall luft i hålen på låren. But that's not a big deal.

Idag är det jobb som gäller, har precis haft lunch med Anthonio och även Monika en liten stund =) Och efter jobbet får vi se om det blir en runda till Chaplin för att testa lyset i paddocken eller om jag gör saker jag faktiskt måste göra. Aldrig särskilt kul att börja men vilken befrielse det är att ha det gjort sen!

"When we least expect it, life sets us a challenge to test our courage and willingness to change; at such a moment, there is no point in pretending that nothing has happened or in saying that we are not ready. The challenge will not wait. Life does not look back. A week is more than enough time for us to decide whether or not accept our destiny."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0