härligt liv

Heeeeeeeeej!

Har varit alldeles för busy för att ens kunna kika in här och säga hej.

Igår efter jobbet drog jag nämligen direkt till Kuggeboda för att rida. Chaplin var alldeles för pigg för att jag skulle bli nöjd med honom, men man kan inte ha toppdagar hela tiden. Och dessutom har jag varit väldigt nöjd med honom den sista tiden så gjorde ändå inte så mycket.

På kvällen gjorde vi egen pizza som blev sjuuuukt god och godkänd av både Ingela och Roger! Mätta och belåtna åkte vi till Lyckeby för att hämta Elinas pappa som varit på hockey och för tillfället var hos sin syster. Vi blev kvar ett tag då Elinas släkt är så sjukt skön! När vi sedan kom tillbaka till mansion:et åts det chips&dipp och daimtårta, tyckte vi allt att vi var värda.

Idag var vi på Börkes i Tingsryd även om alla odds talade mot oss kom vi fram - till slut! Där inhandlades det lite småprylar, en tunnare ridjacka och så bytte jag min hjälm mot en mindre hjälm så nu sitter den som en smäck. Och vi åt hamburgare där man kunde välja precis vad man ville ha på och innan vi drog hem fikade vi i cafeet, denna nyttiga helg alltså.

Väl hemma drog Elina mot jobbet och jag till stallet. Idag red vi ut tillsammans med Ingela och höll till på en äng, alltid kul med lite variation även om jag inte är så där särskilt förtjust i att rida på ängar men Chaplin verkade uppskatta det. Att sen Ingela sa att han har börjat bli smalare och att det syns att han blir riden gjorde min dag, nämligen kul att få bra feedback för det man gör. Och eftersom jag är ledig 4 dagar nästa vecka blir det hårdträning för min krake!

Eftersom att det som att festen ikväll blir inställt funderar jag på att åka hem istället. Jag tog nämligen mitt förnuft till fånga och nu ska jag följa med på resan vilket betyder att mamma och jag har en hel del att planera. Att jag flyr från kaoset i lägenheten har inget med det att göra (a)



Nuuuuu drar jag, so long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0