27 november

Hej alla glada!

Idag har vi varit i Columbia, ett väldigt exotiskt land med väldigt mycket att se så det var tråkigt att vi var tvungna att uppleva allt så fort. Men vi gjorde det bästa vi kunde och tog en taxi när vi klev av båten tillsammans med en guide som verkligen var helt suverän. Han tog oss runt i Cartagena och visade oss massvis med spännande små gator, statyer, historiska platser och allt var väldigt intressant.

Vi mötte väldigt många trevliga människor, fattiga människor och människor som nästan klängde över en för att få sälja vad de hade. I gruppen köpte vi 3 stycken balla hattar som man kan ha på fest och jag köpte dessutom en väldigt fin väska.

Och det var helt otroligt, får inte glömma bort att berätta det. Precis när vi steg av färjan hamnade man nästan i en djungel och där fanns det massvis med Aror, som är en sorts stor papegoja. De gick fritt och vi tog bilder med dem. Inget speciellt tycker säkert ni men själva upplevelsen var faktiskt awesome precis som Henke hade sagt.

Resten av dagen får vi se vad som händer. Går inte att sola då det under vår sista timme på ön började spöregna, det var som om hela himlen öppnade sig. Jag, Eva och mamma skulle då gå upp för ett berg, eller ett fängelse, eller ja vad de nu var. Mitt i regnet tog vi oss upp och fick se fängelsehålor och även staden uppifrån. Blev inte att man såg så mycket då dimman tog över hela himlen men allt som allt tog vi väldigt mycket bilder idag som jag ska visa er – så fort jag har en bättre anslutning.

Tills jag hör av mig igen , ta hand om er!
Jag saknar er och jag önskar att ni var här med mig, ni hade älskat det!
N


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0