this is where I stay

braaao dag på jobbet idag med linda som fadder och kul att terese satt mitt emot :) (släkten är ju bäst!) blev en 'lång dag' i jämförelse med vad jag varit med om innan men det kände man knappt av så det var skönt. fick bra feedback med och alltid kul att gå därifrån glad! satt 1½ timme efter att jag slutat och pratade med viktoria och charlotta, nice!

nu sitter jag här och ska skriva upp mig för tider för nästa vecka. pirrigt eftersom det är då jag ska börja sitta själv men eftersom jag har hört folk som berättat för mig att man lär sig bättre när man väl sitter själv. och det verkar ju gå bra för andré & carlos så jag har väl inget att oroa för. inget mer än slutprovet som ligger på torsdag nästa vecka som jag kan få vara lite nervös för, men inte mer nervös än för kvalitétskollen som kommer när vi jobbat självständigt i ungefär 2 veckor. men det ska väl gå bra som allt annat =)

imorn blir det faddring igen, börjar inte förrän 13 vilket betyder att jag kommer vara där lite på kvällen med vilket troligtvis kommer vara störtskönt då de flesta går hem runt 16-17. lite annorlunda emot vad det är på dagarna helt enkelt. och kvällen är ledig men lär nog bara vänta in torsdagen då B kommer. ÄNTLIGEN! detta är verkligen efterlängtat.



MEET ME HALFWAY!

Kommentarer
Postat av: pelle

ärdet lite nervositet man anar mellan raderna?;)

2010-03-30 @ 22:37:02
URL: http://pellespersonliga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0