what do you want from me?

klockan är 20:02 och det är fortfarande ljust och solen har även tittat fram. denna tiden på året är verkligen det bästa då det bara blir ljusare och ljusare dessutom så kommer den riktiga värmen förmodligen också! så det finns absolut inget att klaga på! hade precis en skön sömn på soffan och nu har jag ätit kvällsmat, tänk vad gott det kan vara ibland.

dagen har verkligen gått så himla fort. 5 timmar på jobbet nästan flög iväg. vi fick inte alls många samtal vilket ledde till att vi satt lediga under stora delen av arbetspasset. så det blev mycket prat, suckande och skrattande. därefter mötte jag upp elina och vi åt en god middag innan vi begav oss ut på stan för lite shopping. dock hittade vi inte mer är té! men det var bra köp och man blir så indragen i alla lukter så det är därför man köper på sig så mycket.

imorn är det jobb och sen ska jag möta upp siri och olivia (förhoppningsvis nanna med) för middag och bio! så romantiska vi är va? :) ses fram emot, det enda tråkiga är att inte elina kunde följa med p.ga jobb /:

later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0