order the usual

vilken mysig helg jag har haft!

softade ju som sagt med tjejerna i fredags, trots att huvudvärken gjorde sig påmind. men inget stoppar mig då jag vet att jag kommer få mycket skratt och kärlek så det är värt precis all smärta i världen. för vilka brudar alltså, går egentligen inte att beskriva i ord för de är allt och lite till..

igår vaknade jag pigg och glad & bad linda sola med mig & så blev det. vi drog till långö där det var ett kanot-jippo men vi la oss vid klipporna till höger om stranden och låg där i över två timmar, tills plikten kallade. linda skulle se en match och jag hade och göra i lägenheten. 3 tvättmaskiner och dammsugaren var framme, alltså var jag väldigt effektiv. bytte även lakan och plocka undan så nu kan man bjuda hem folk utan att skämmas.

efter det tog jag Kent & åkte ut till strömsberg där ett par timmar med jannie väntade. blev att vi kollade lite på det överskattade (men fina) bröllopet, åt chips & dipp och uppdaterade varann. åh vad du är bra besti ♥ när ögonlocken började bli tunga åkte jag hem och sov även denna natt många timmar!

för det finns inget skönare än att vakna utvilad! har fått svar idag från folk som kommer på midsommar så vi kommer bli ett härligt gäng & vad vi längtar. annars idag har jag inte gjort många knop - precis som det ska vara på en söndag. hade egentligen tänkt plocka undan på rummet men fastnade vid fb-chatten med underhållande människor som esen, nanna, linda & gluggen. då förstår ni att det var svårt att slita sig. var inte förrän jag kände grilldoften genom fönstret som jag gick ner. så nu har vi precis avnjutit en riktig sommarmiddag med familjen kauppi som är på besök.

imorn är det jobb & även om jag fortfarande är lite putt över att ha blivit satt på ett annat uppdrag så ska jag faktiskt inte klaga. det mesta ser ut som vanligt ändå och det finns ingen som är gladare över det än vad jag faktiskt är. jag får bevittna tomas som för det mesta är sen, manisha som inför varje arbetspass har något gott med sig att snaska på, bea som det verkligen går att prata med om allt, antonio som hela tiden hotar med hans säljlista (jag vet att jag ändå ligger på första plats) marina som är hur go som helst, andy som var så stolt över att ha cyklat från nättraby, shayan som lyser med sin frånvaro, rara anna, josefine som lyckas boka in sig på två jobb samtidigt, kim som är som våran egna uppslagsbok, vickan som är så hurtig, sara som har oslagbara skämt, carlos som jämnt är på bra humör och sabina som är hur söt som helst. vilket gäng och jag är glad att man har bra människor att dela arbetstimmarna med. och snart är det dags att vi flyttar umgänget utanför 'berget'

later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0