tjänster & gentjänster

Känner mig oerhört hjälpsam och snäll nu för tiden, har nämligen ganska svårt att säga nej! Men det är ändå en ganska bra egenskap kan jag tycka. (att vara hjälpsam, inte att inte kunna säga nej)

Just nu passar jag Carros hund eftersom att hon ska vara iväg i över två veckor. Hon åker till Polen och Tyskland för att hälsa på sin släkt och jag unnar henne verkligen det. Jag och Emma ska nog kunna fixa detta, det blir en baggis. Dessutom räddade jag Carlos skinn idag när jag berättade att jag kunde ta hans tid på lördag då han planerat att åka med polenfärjan! Jag får OB och massa iPhone-sälj då 4:an lanseras imorn och han får en rolig helg på havet.

Något annat roligt som hänt är att jag har börjat gå i häst-tankar. Kollat runt lite på nätet och så hörde jag med Elina om hon visste någon som behövde hjälp/låna ut sin häst och det visste hon minsann. Så hon skulle kolla med ägaren. Går allt som jag skulle vilja så har jag en bi-syssla igen och dessutom får jag massa tid med världens bästa vän. Att jag dessutom får pyssla om en häst som om den vore min egen och sitta på hästryggen mer än en gång i halvåret är guldvärt. Så jag håller mina tummar, hååårt!

"Lose whatever you have, but never lose your dignity."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0