hold on to a broken dream

Hej!

Idag har det varit jobb, as usual! Men det gick fort och jag hade trevligt. Dock fick jag några kunder som gjorde mig så irriterad. Ägnar jag 20 minuter åt att förklara åt en kund kan han ju åtminstone lyssna på mig, det är det enda jag förväntar mig. Det var inte förräns jag höjde rösten som han faktiskt började lyssna, 17 minuter in på samtalet. great!

Ikväll blir det kanske att träffa B en runda och sen sova tidigt då det är jobb imorn med innan tältfesten vi ska på på kvällen! Olivia berättade att det är över 80pers som har tackat ja och ännu fler som kanske kommer vilket betyder riktigt ös! Så efter att jag slutat imorn ska vi vara här innan och göra oss iordning, även börja förfesta lite smått så man är go & glá när man kommer fram!

Angående renoveringen så verkar det inte bli som vi ville. Väggen som skulle bort är gjord av betong och alla el-kablar går där vilket gör att den inte går att rivas. Skittrist verkligen, men mamma sa att skjutdörrar kanske hade varit bättre än de jag har idag och det är det verkligen! Får se hur vi gör, men tapetseras ska det definitivt! Och så ska alla tavlor & foton upp på väggarna - can't wait!


Shayan och hans bekymmer-min! visst liknar han en seriefigur? kan bara inte komma på vilken. Tog även en rolig bild när han tog värsta tuggan på mackan men lägger jag ut den lär han väl hämnas på mig till 100% då han fortfarande inte kommit över fuldansen än!

En suddig Anthonio. Försökte vara diskret med min stora kamera och ta lite smygbilder och jag lyckades faktiskt! Är egentligen inte så stort fan av 'naturliga bilder' men vet att Esen hade blivit stolt över mig då naturliga bilder är hans grej (ja, förutom när han är med på dem då för då är det posing till 1000!)

Världens roligaste bild på Tomas då han inte riktigt hann med när jag tog kameran framför honom, 1 sekund senare bröt nämligen världens leénde ut. Bara att gilla läget, bobbi!

Här fick ni lite bilder från min dag, inte ofta så färska bilder kommer in på datorn och läggs upp på nätet s a m t i d i g t. Sjukt effektivt med andra ord så nu får jag fortsätta att vara effektiv, nämligen dags att plocka lite i lägenheten då den har blivit lite små-stökig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0