ett långsamt farväl

Hej!

Kuggeboda igår med bv' var verkligen välbehövligt och jättetrevligt! fick träffa pondus, hästen som elina rider åt lottis och såklart doris och gangster! vilken buse men jag mutade honom med hans första sockerbit så förhoppnignsvis håller han sig till att vara snäll när han ser mig :) tycker nämligen föl är jättesöta men man vet aldrig vad de hittar på för bus!

efter stallvistelsen blev det tv och snack! inget kvällsdopp, båda kände sig lite för sjuka för det så det får vi ta igen en annan kväll. vi måste även ha en strand-dag då vi inte har hängt och solat tillsammans i år än. (om man inte räknar turkiet, men i detta fallet gör jag inte det)

nu har jag 1½ timme kvar på jobbet (30 minuter av detta är rast, wiho) och därefter blir det en runda och snygga till sig i lägenheten innan jag möter upp olivia & julia för häng och fotboll på nivå. blir nog en tidig kväll i och med att jag inte riktigt känner mig 100, börjar tidigt imorn och vill vara pigg för morgonkvällen då det är grill och mys på saltö med vårt team =)

även om jag aldrig velat säga det tidigare
så är skitstövel ett ganska bra ord för att summera dig


later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0