en helg med brudarna

hej alla och förlåt för förseningen, har haft fullt upp idag (inte helt sant, men ändå)

tänkte berätta lite om vår minisemester vi hade nu i helgen! det var en sjukt bra helg och sånt här måste man göra då och då, helst hela tiden. för det första så kommer man så mycket närmare varann och vem vill inte dela soffan med en av världens bästa människor? och för det andra är det alltid nyttigt att komma iväg en sväng, lätt att annars bara gå i samma spår.

det började i fredagskväll och för att vara redo när vi kom fram gjorde vi oss iordning på tåget. vi ville inte förlora någon av vår dyrbara tid :) när vi kom fram tog det inte lång tid innan vi hade gjort oss hemmastadda och drickan kom fram! efter ett tag kom olivias förra arbetskamrat henrik och hans kompisar. helt underbara människor verkligen, älskar när folk bjuder på sig själva. de tog ut oss i malmös nattliv, jag & siri höll på att gå vilse i Malmö men det är en annan historia. vi gick tillKulturbolaget var utestället som gällde den kvällen. väldigt annorlunda musik, men så länge vi snurrade Henrik var allt bra. nattmat på stippes innan vi alla 7 somnade i olivias mormors lägenhet (som förresten är sjukt awesome!) några på golvet, några i dubbelsängen och några i soffan - kollektiv it is!

på morgonen när vi vaknade (vilket var alldeles för tidigt) drog vi och de 4 slitna killarna ut på staden. började med en nyttig frukost på mcdonald's och därefter blev det shopping i 6 timmar vilket resulterade i några fynd och ännu fler skoskav. väl uppe i lägenheten igen blev det en powernap och därefter gjorde vi oss iordning för kvällen! det blev en kväll i lund fylld med hängpatte, häng i parken med kända & okända människor, skönsång med gitarr och så popcorn (som vi fortfarande inte förstår vad henke kryddade med) en great kväll helt enkelt, för ingen orkade något annat även om vi var lite sugna när vi satt på tåget hem. avslutade allt på burger king där vi såg ICA-Ulf! starstrucked som vi blev gjorde att satt vi kvar extra länge.. pinsamt!

fick äntligen sova ut lite längre på söndagen då det inte blev så mycket med det den föregående natten. vid 11-nångång gick vi och åt frukost innan vi drog till stranden. att gå 4km i stekande sol är inget att rekommendera men så himla lätt värt det! vattnet var hur skönt som helst och jag njöt verkligen av att bara sitta i vattnet, precis så det ska vara ju! efter några timmar på stranden räddade vi oss själva mot solsting och andra gradens brännskador med att gå hem och göra oss iordning för hemgång. en dusch har nästan aldrig varit så skön, särskilt en med kallvatten! stressade helt i onödan till stationen då det visade sig att tåget var inställt!? satt där i ovisshet, ibland skulle det gå ett tåg till karlskrona och ibland var det inställt. efter 1½ timme så satt vi i en vagn som skulle ta oss hem. tydligen så hade skogsbränder gjort att hässleholm hade blivit strömlöst och malmö hade el-fel. så snett det kan bli, men ingen eld såg vi minsann.

när vi äntligen kommit fram letade jag och olivia kebab då vi var sjult hungriga! kungsan blev det och sjukt nöjd var man efter! kom dessutom hem till en städad lägenhet, hur underbart är inte det då? tack mamma & niclas! innan vi somnade hade vi massa att prata om, varför är det alltid så egentligen? eller i och för sig så har vi alltid en massa att prata om. jag uppskattar dig något enormt min sköna böna, vet att jag alltid kan komma till dig om det skulle vara något. det är sånt som betyder ♥

så nu vill jag tacka mina brudar för dessa dagar. för att ni finns i vått och torrt
olivias mormor som var så snäll och lånade ut sin lägenhet till oss
och såklart lund-pojkarna! för att ni var så goa, bjöd på er själva och dansade så bra. nu väntar vi bara på att ni ska göra entré i Karlskrona


Kommentarer
Postat av: olivia =)

honey <3

2010-07-12 @ 23:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0