nighttiming

det har för övrigt varit en väldigt skön kväll! har invigt min USB-tevärmare som bara låg och skräpade på mammas kontor. dock har kvällen nog inte varit lika trevlig för lille twist. mamma åkte med honom till veterinären eftersom vi märkt att något inte står rätt till med honom. och visst hade vi rätt - öroninflammation, kanske skabb (får se vad blodproverna visar) /: men en sak var positiv och det var 'knölarna' som han har på ryggen bara var fettknölar som de tryckte ut på något sätt. har nämligen varit rädd att det var cancer. så nu går han här hemma och tycker lite synd om sig själv vilket slutar med att han får frolic av oss :)

nä, om man skulle gå och lägga sig nu efter att man sett SATC-filmen. den är helt underbar. men varför är man aldrig lika trött när man ska gå och lägga sig som när man kommer hem och skulle döda för sin egna säng? ;o

tandläkare imorn & lägenhetsvisning. det händer grejer, äntligen. positiva grejer. & på lördag blir det en runda till Kalmar för mäklaren ska ta bilder på lägenheten för den ska säljas, woho. och det blir nog inte så svårt då det inte finns så många ettor till salu i Kalmar just nu.

pyjamasbyxor på och nu ska gaddarna borstas :D
later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0