I want your desire

var hur skönt som helst att sova ut idag, sov som en gris hela natten! kan verkligen rekommendera att stänga av telefonen eller sätta den på ljudlös. sen även inaktivera alla alarm, så kommer du sova lika gott som mig! :)

nu har jag skickat iväg några ansökningar & hoppas att någon nappar, verkligen! dessutom ska jag städa huset och planera kvällen. fick lite panik när elina skickade & frågade vad vi skulle göra. "det löser sej" ekar i huvudet & visst gör det alltid det. bara så att jag ska åka till Kalmar imorn för att städa lägenheten och ta med mig saker hit. finns endel grejer jag verkligen saknat! mina joggingskor, min sladd till minidatorn (har fått sno mammas när min dött) och massa sköna tröjor som jag vet väntar på mig där. för att inte tala om sängen, men den blir lite svår att få med sig i bagaget.

drömde förresten att jag satt i lägenheten på pantis utanför fönstret på något konstigt (?) och så plingar det på dörren och i dörröppningen såg jag siri & olivia. lycka. senare infann sig även borg och elina tror jag. trevlig dröm, saknar mina tjejer ♥

nu har jag verkligen inte tid att skriva mer, får bli senare!
kyss!

Kommentarer
Postat av: olivia =)

miss you hun! <3

2010-01-24 @ 13:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0