there's just the memory of your face

lyssnade på Since You've Been Gone med Kelly Clarkson på bussen påväg hem nu. den fick mig att få fram roliga bilder. det var från när vi gick i 9:an och jag stod i caféet med johan jess & joel. en himlans massa j:n! jag vet precis hur glad jag var över det med. satt på kylskåpet och johan & jag lyssnade på musik och så sjöng han. tok, verkligen. läser en gammal blogg jag hade på den tiden & det är verkligen ett helt annorlunda liv. trots att man var så liten så var man ändå ganska vis. har läst en hel del grejer som jag verkligen fortfarande kan stå för. okej, kanske inte de fjortisfasonerna då man i varje inlägg berättade hur mycket man 'älskade' alla. men rätt clever var nog ändå, om man får säga att.

och bara för det kan man ju bjuda på en fin bild från den tiden:



det är när man ser en sån här bild som man kan längta tillbaka. största bekymret var att inte åka till boda och bert körde en oftast alltid precis utanför ens dörr. man upptäckte mycket och hade roligt, så roligt. hade endel vänner som man faktiskt trodde skulle hålla livet ut. men livet är hårt & tufft och idag är det lätt hänt att man faktiskt glider ifrån varandra. facebook, msn & sms tar död på det sociala och tar man sig inte i kragen är det inte lätt att hålla kontakten. jag saknar er, men man får väl acceptera att man inte längre umgås

vad djup jag blev nu. men idag har varit en trevlig dag. vi vaknade väl runt 10 och myste på korsanäsvägen tills vi åkte in till stan vid 16. mötte upp linda och sedan gick vi till wayne's där cissi redan satt. trevligt! blev fukaccia (a) och såklart te till. gott! satt där tills 6 då de stängde och då gick vi till time! linda och cissi svek oss dock efter en stund eftersom linda var tvungen att åka till willy:s för att köpa några grejer till resan imorn. hon åker till sthlm /: vi satt dock kvar ett tag och började prata med killen som jobbade där. han kände igen oss eftersom jag varit därinne med jones några gånger. han tyckte att vi skulle vänta på honom tills han slutade vid 11, men big no no! haha. såna människor som bjuder på sig själva tycker jag om, såna som inte är som typiska svennar som inte ens kan prata med någon på bussen.

äsch, slutpladdrat. får ändå inget vettigt ur mig ändå.
nu ska jag ta reda på några grejer och även fatta ett stort beslut
later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0