while you kiss me goodbye

sitter och webbar med esen, tänkt att tekniken är så pass bra att man kan prata och se varandra fast man är flera usen kilometer ifrån varandra. så sjukt bra! även om hans teknik verkar strula då jag inte hör honom, men det går likabra att skriva. det roliga är ju att se varann :)

är allt lite sliten efter igår men en dusch verkade lösa allt, så himla skönt att bli ren igen efter all hårspray, röklukt och all annat som skit.morgonen idag började med att vi drog upp på stan och vid 11 mötte vi siri & olivia för en traditionell fika på wayne's med massa tjejsnack ;) nu är man hemma och väntar bara på att middagen ska bli serverad :') och sen blir det väl en pestkväll med melodifestivalen, tragiskt. hade nog pallat en kväll till & elina med, men allt krågel som kommer till orkar jag inte med. får ta igen det sen efter inflyttningen!

gårkvällen var iaf underbar och jag vet att den inte kan bli annat med så fint sällskap! började på michael's då damerna var hungriga och sen satt vi hos jones innan vi gick ut (tack, du är en ängel!) kvällen spenderades på nivå och man blir så glad av att uteställen spelar bra musik så vi tillbringade en hel del tid på dansgolvet vilket var sjukt längesen. tack tjejer, ni är oslagbara ♥

bilder kommer såsmåningom.
n

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0