out of my reach, out of my hands

jag klarade första natten utan problem. riktigt riktigt riktigt skönt var det att sova i den stora sängen igen då den är underbaaar! dock var det inte lika underbart att bli väckt av mamma vid 8 för att hon trodde att jag skulle upp då, baah! hade ju nämligen en egen personlig väckarklocka vid namn elina som skulle ringa & väcka mig när hon satt på tåget vid 9 vilket hon med gjorde! =) så då babblade vi på i en halvtimme innan jag förstod att jag inte hade all tid i världen.

sprang ner för jobbcoaching! bara infomöte idag vilket var drygt då jag hade velat prata med min coach men bokade in mig till måndag nästa vecka så jag ska ha tid till joss när hon kommer ♥ efter det blev det lunch på tre G med mamms innan elina kom in till stan så satt där i princip 3 timmar men med så trevligt sällskap jag hade så var det bara mysigt!

när hon tog bussen till jobbet kikade jag runt på h&m och köpte med mig schampoo och tvål till lägenheten och även stickade knästrumpor att ha till stövlarna innan jag pinnade till lägenheten och väntade på att åka hem. men innan vi åkte hem tog vi alla kartonger till förrådet (som var sjukt långt bort!) och fixade lite annat plock.

nu har jag varit hemma ett tag. otroligt rastlös är bara förnamnet! har redan kollat på ett avsnitt av den nya säsongen av biggest loser (igår var det ju final och jag blev så glad när Ali vann!) CSI miami och nu sitter jag här. tar nog ut hunden innan jag börjar räkna får.

imorn blir det förresten förhoppningsvis bio (beror på om elina kan slita sig från jobbet lite tidigare) vi ska kolla på valentines day då jag har fått den rekommenderad av flera stycken.  så detta ses fram emot! :)

later!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0