a wonderful day

det har varit en jättebra dag idag, verkligen. 

  • fick ett samtal från uniflex bemanning angående en tjänst på telenor. vi bestämde en intervju på onsdag så ska fixa referenser och alla papper de tycker om att man har med sig.
  • har pratat med elina typ 2 timmar i telefon, mycket att prata om. me like! hon berättade även att de har köpt en hund som de ska hämta på fredag, måste se den så fort som möjligt!
  • varit ute på en långpromenad med twist. gick en bra bit där det var oplogat vilket ledde till att min spaniels ben var alldeles för korta och han fick gå i mina spår. han såg inte alls särskilt glad ut när han pluffsade runt där. dock blev han på bättre humör när vi kom ut på den plogade skogsvägen igen. han var supersöt och ännu sötare blev han när han höll min vante hela vägen. när vi kom hem fick han en dusch för att smälta bort all snö som fastnat i pälsen :(
  • bestämt fika med siri & elina i veckan, lutar mot onsdag om alla får ihop det :)
  • och på fredag är det segertåget-dags. nivå med tjejerna & förhoppningsvis killarna med.
    kommer bli så jävla bra!
  • filar även på jönköpingsresan som jag har bestämt att den ska bli av. saknar pärlan :(

och nu ska jag fila på mitt personliga brev då jag inte alls är nöjd med det längre. gjorde om mitt CV och blev jättenöjd med det så hoppas att det går likabra att göra om brevet så man är stolt när man bifogar dem i en ansökan. jag är på G!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0