like a lady

Vilken hektisk dag jag har haft. Började allldeles för tidigt i och med att jag hade den första tiden på jobbet idag vilket är start klockan 07.45! Vilket egentligen var ganska skönt för i och med att jag började så tidigt fick jag även gå så tidigt.

Mötte upp Elina i stan och handlade både julklappar till nära och kära och så några till mig själv. I och med att jag nästan aldrig går på stan numera var det en del jag faktiskt behövde. Hittade lite smått och gått, ett par nya jeans, örngott (precis såna jag tänkte beställa på nätet igår) och ett vin inne på Systemet. När vi var lagom trötta avslutade vi shoppingturen med en potatis inne på... håll i er - tre G! Satt där det skulle, precis vad vi behövde. Efter att ha ätit färdigt gick vi därifrån och medans vi går till bilen får jag ett samtal av Jones som verkligen vill ha med oss ut i vimlet ikväll. Så tråkigt att behöva säga nej eftersom att jag har saker inplanerade imorgon, vet att de verkligen kommer ha sjukt kul nämligen.



Men jag hade ju faktiskt kul igår med mina kickor från jobbet. Åkte direkt till Sabina efter att jag slutat och mötte upp henne och Vickan. Efter ett tag kom även Hanna och vi bytte julklappar med varann i och med att det är jul och vi inte kommer ses lika ofta. Då jag inte var beredd på denna generösa tillställning handlade jag istället mina julklappar idag till dem och tror att jag lyckades få in en fullpott jag med. Eftersom att jag började så tidigt idag blev det även en tidig hemgång igår, gick hem runt 12 och somnade nästan bums - så trött var jag. Tack tjejer för den kvällen, hur trevligt som helst! Mer sånt måste det bli och det vet jag att det kommer bli också :)

Känns som att jag måste tacka för mig nu. Det är en dag imorgon med som är fylld med jobb. Därefter är jag ledig i 2 dagar innan det är på att igen. Men vafan, inte dags att klaga ju när jag har det så bra som jag har det.
Men innan dess ska jag faktiskt plocka undan här i rummet och i köket. Ska ju vara rent på julen.

Natalie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0