I'd rather be with you

Seg, trött och så ikväll men det är det värt.

Igår firades nämligen Olivia ordentligt, vi var inte i säng förrän vid 4 på morgonen och även om jag var monstertrött sen kvällen innan och dagens arbetspass så hade jag hur trevligt som helst. Du har en underbar släkt, de är verkligen helt supergoa och jag har världens bästa vänner.

Det var afrikanskt tema så de flesta var uppklädda därefter bara vi tråkmånsar som kom senast av alla som såg vanliga ut. Direkt när vi kom blev vi serverades det en afrikansk gryta tillsammans med potatis och jättegott surdegsbröd som Maria själv hade bakat. Och så var festen igång! Det var lekat, skratt dans och tjejsnack!

Idag var vi dock inte pigga, 5½ timmes sömn innan de började härja i köket så har varit otroligt seg hela dagen och småslumrat på soffan här i Ledja sen jag kom hem runt lunchtid. Har i alla fall gjort lite nytta och slått in julklappar, eller ah i all fall de som jag har här. Var nämligen så att de missade att skicka med en grej i leveransen och så var en julklapp sönder men det löste sig på 10 sekunder när man pratat med deras kundtjänst. Så de skickar ut nya prylar så fort de kunde, tummen upp för det!

Nu ska jag kolla färdigt på 'Baby Mama' som går på TV innan jag ska slänga huvudet på kudden. Trots att jag sovit några timmar nu på dagen tror jag inte att det blir några som helst problem med att somna då jag är sviiiiintrött!

N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0