4 december

Hej alla glada!

Var ju ett tag sen jag skrev. Har inte haft tillgång till internet på ett par dagar och igår när vi kom hit hade jag verkligen ingen lust att blogga då jag ville ta vara på det fina vädret.

Det som har hänt sen jag sist skrev är att vi har haft två dagar på båten, en på Grand Cayman och så en här i Fort Lauderdale igår.

På Grand Cayman gjorde vi helt otroligt saker! Vi badade med rockor (som vi gjorde när Jonna var med 2007 också) sen kollade vi på massaaaaa sköldpaddor. Hur många som helst i alla olika storlekar och de minsta kunde man fånga så de har vi på bild! Efter sköldpaddorna var det dags att bada med delfiner. Vår delfin hette Darwin och var helt underbar! Blir ju inte samma sak eftersom att vi var så många men det var verkligen en rolig upplevelse!

När vi var färdiga där åkte vi till en strand och bara stekte innan vi gick runt på stan en stund tills dess att vi gick till båten.

& igår låg vi också på stranden men även vid poolen här på hotellet. När vårt sällskap lämnade oss för att åka till flygplatsen åkte vi till en stor galleria där jag gjorde många fina inköp! B.la ett par välbehövda jeans som jag skulle kunna bo i för de är så sköna. Dessutom var de hur billiga som helst, inte direkt som hemma då de hade kostat fyra gånger så mycket.

Efter att vi kommit tillbaka till hotellet som var helt gorgeous slocknade vi och vaknade till mammas födelsedag som är idag, GRATTIS! :) Ska köpa något fint till henne på flygplatsen i New York då vi inte hittade något igår. Lika bra att hon får välja själv så hon blir nöjd!

Men nu har jag inte tid mer,
Natalie


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul att höra att du fick se en massa sköldpaddor denna gång, så att det inte blev en som diss som turtle beach ;) känner att jag med behöver åka dit, revanch liksom ;D

2010-12-05 @ 17:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0