people are like songs, it’s true - some seem dull at first but then they grow on you

gårdagen var underbar! jag fick skratta och umgås med min underbara vän och hon ville höra allt om min första intensiva vecka i kalmar :) och om det är någon jag vill berätta allt för så är det henne! <3


vi började med att sätta oss på coffee house då wayne's coffee precis skulle stänga när vi kom dit. tog en latte och hon unnade sig en mastig kladdkaka :) när tiden var inne så gick vi till bion för att hämta biljetterna och sedan till hemköp för att ha något gott till filmen! filmen var hellerious, göran var en sån mysig människa som lyckades göra allt fel hela tiden. filmen bjöd på många goda skratt :)


när den var slut satte vi oss på nivå och drack lite (elina tog cola eftersom hon skulle köra) medans vi väntade på att lumparkillarna skulle visa sig. men de kom aldrig och man kunde inte låta bli att bli llite besviken..


...men så ringde olivia från ingenstans och jag kunde knappt prata med henne då tårarna bara kom för att jag insåg hur mycket jag saknar den tösen. det har aldrig gått såhär lång tid utan vi setts och vi har haft de tre senaste höstarna tillsammans. iår är allt annorlunda och det är crap helt enkelt! men vi bestämde (om alla kunde) att vi skulle samlas och umgås på onsdag med så många som möjligt och jag kan inte annat än att redan börja längta ihjäl mig till onsdag. det kommer bli en lycklig dag!


nu ska jag tillbaka till kalmar, varför vill jag inte det?
är det för att jag är nästan helt ensam där?
är det för att jag är utstött i min klass?
eller för att jag helt enkelt inte vill finna mig i att befinna mig där?


naats, confused


Kommentarer
Postat av: olivia=)

<3<3

2009-09-06 @ 14:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0