vi fann alla sätt att älska men ingen väg tillbaks

jag sitter här och är sliten (med all rätt) sen igår. var en tuff dag med saker som hände hela tiden. pang, pang, pang.

började dagen på agdatorp där jag och nanny skulle rida :) det var hur mysigt som helst! fick rida en stoor häst vid namn blue som jag fick ha en pall för att komma upp på medans nanna skuttade runt på lyckoslanten! var ute i 2 ½ timmar i natursköna nättrabyskogarna och jag njöt av varje sekund (förutom när jag fick träsmak i röven av westernsadeln) för det var så himla mysigt - både det att få ensamtid med nanna och så för att jag satt på en hästrygg igen (: efter ridturen bjöd nanna på god pasta och jag fick åka hem sen för att göra mig iordning.

yngve fyllde 75 (idag egentligen) och vi åkte till kallinge för att fira honom :) det var vi i familjen och så några vänner och det var helt okej. det tråkiga med såna kalas är att jag inte har en enda själ i min egna ålder, antingen är de runt 40, 70 eller 2 och 6. elina hämtade upp mig vid halv 9 och vi körde in till stan och emelies lägenhet för lite fest.

i början var det bara vi & så emme och johan och vi skulle behållt det så då det bara blev en massa stök (även om det blev roligare) när de andra kom. det var tequila, musiktjabb och skratt. jag hade trevligt och det tror jag inte att jag var ensam om :) dock slutade det inte så bra när vi tog hissen ner då grabbarna bara tryckte på varningsknappen hela tiden och några hade tydligen sparkat på dörrar och så vilket ledde till en sur granne som hotade oss litre smått idag /; meeen, jag hade trevligt ute iaf! stäffade små söta vänner som jag inte sett på sjukt länge! det var en liten ludde, en harrtoft, en jooel, ahmed och så källström. mycket bra. efter en goood baguette på caspiens var vi redo att gå och lägga oss. elina la beslag på soffan så jag delade säng med johan & emelie. kan ju passa på att berätta att det blev varmt att ligga där i mitten ibland! haha.


idag var det donken som gällde
som frukost och så sen till hemköp för att köpa lite "snacks" till filmen vi hade planerat att se. men eftersom emelie glömt fjärrisen hemma så fick det bli repriser av idol 2009 vilket funkade hur bra som helst det med :)


nu är jag hemma och jag massa att göra, panik & ångest ;o

 






naats, confused


Kommentarer
Postat av: nanny

hej min natsy ;) ny har ja minsann kollat in bloggen din!

va sur blue såg ut på bilden! haha! fan me att vi inte kunde få honom att se lite pigg å busig ut! men ni såg inte helt right ut på festbilderna heller!! ja ja ni fick säkert upp stämningen sen...!



älskardigminfinavän;)

2009-09-22 @ 19:35:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0