didn't we almost have it all?

det är kväll och jag har höjt mysstämningen i lägenheten med massa ljus som jag köpte när vi var på ikea igår. kanonkalas. jannie var här innan och vi satt och suckade åt allt jobbigt som vi stöter på nu och så pratade vi gamla minnen - sånt som vi har massa av tillsammans<3 och så klagade vi lite på folk som inte visar sin vänskap..

pratade även med lilla flina som ringde och var helt förtvivlad av att någon lagt ut opassande bilder på henne på nätet men det visade sig att hon inte läst hela sms:et och att det längst ner stod: "en smart person läser hela sms:et ;)"

jag har än inte börjat packa inför imorgon och jag har ännu inte skrivit ut "turismens huvudnyckel" som tydligen var jätteviktig ;s men det verkar inte som om jag är registrerad eller något för jag hittar den inte på webbstudieplatsen där det stod att den kunde hittas. jag blir tokig.

allt var då mycket lättare på galären - alla man tyckte om var samlade, lärarna förstående och hjälpte alltid till och poseidon var så mycket lättare att lära sig och andvända. undra om de har kvar bilden på mig och siri måntro? det hade faktiskt varit kul :) funderar på att hälsa på på torsdag!

ja, då var det ekerum imorn.
andas, andas, andas.

tack förresten allihop för ert stöd, ni anar inte vad det betyder!

naats, tro och tvivel

Kommentarer
Postat av: Siri

Haha, vi får ta reda på om den finns kvar ; )

2009-09-08 @ 12:36:26
URL: http://siiris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0