för att känslorna gick runt

jag har en konstig magkänsla. oro, stress, förväntan, sorg, ilska och saknad är blandat om vartannat. det går i 110 uppe i hjärnkontoret och jag hinner inte riktigt med.

något som gör detta är skolan, en oväntad konversation, läsning av en cancerblogg som är fylld av så mycket kärlek och glädje men samtidigt om den där hemska ovissheten. (http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/) och massa annat.

dessutom läste jag den här texten som Marcus Dunberg har skrivit om sin mamma; http://www.marcusdunberg.com/2009/11/17/om-min-mamma-i-m-magazine/ och den får mig att tänka något så otroligt, inte konstigt att man håller på att bli knäpp här i sin ensamhet. den handlar om hans mamma som dog i cancer 1982 när han var endast 7 år. det gör mig helt blödig, då jag själv vet hur det är att förlora någon som står en nära. men jag har turen att ha kvar min mamma, hon är min klippa helt klart!

om jag skulle skriva vad som kännetecknar min mamma är att; hon är väldigt intelligent (tack vare henne jag klarade alla mattekurser i gymnasiet) snäll, omtänksam, sätter alltid alla andra i första rummet, välklädd, nästan alltid försenad eller så att hon kommer prick, pratglad, beroende av telefon kaffe & cigg, äter helst choklad om hon får välja något godis, älskar resor och värme, bäst på att gå i högklackat, är oftast för lat för att laga mat så hon äter ofta pasta & pastasås på påse och så är hon sådär helt underbar.


jag i november förra året

nu kommer snart jannie (och min nikon), det behöver jag
du vet hur viktig du är för mig<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0