när mörkrets sista trummor dånar bort

jag är tillbaka, men oj vart har jag varit och vad har jag gjort? ;o

i fredags var det föreläsning och han var bra för han pratade äntligen på svenska så jag tror att det var många fler än mig som drog en lättnadssuck. han är ganska klämkäck ändå, min "favorit". han blev ju inte direkt sämre i mina ögon när han pratade om världens bästa stad Karlskrona i typ 10 minuter :)

efteråt mötte jag upp jannie, alle & fredde för lunch och så innan vi åkte. blev ett stopp hos familjen "hedenhös" innan vi fortsatte vår väg mot skogen. väl hemma somnar jag på soffan och drar mitt trötta arsle upp för trapporna för att fortsätta sova.

lördagen är lugn och fin och avslutas i Kestorp med god mat och bra människor. skulle egentligen åkt in till stan med men min mamma och mitt sunda förnuft tyckte inte det lät som en bra idé. men jag somnade som en stock när jag kom hem, så hade nog inte klarat mig ute i nattvimlet ändå.

vaknade alldeles för tidigt på söndagen men niclas skulle firas så vi dukade fram god frukost & la fram presenterna som han tyckte om :) vid 3-tiden samlade vi oss och åkte till kallinge! (jag är världens bästa driver) i kallinge bjöds vi på god förrätt, varmrätt, äppelpaj, kladdkaka & tårta. vi rullade bokstavligt talat ur därifrån, men gott var'e!

idag var tanken att jag skulle åka till Kalmar, men eftersom vårt internet legat nere hela helgen så har inte jag kunnat kolla vårt schema. det visade sig att vi inte har något förrän onsdag eller torsdag (beror på vilken grupp vi är i på seminiariet) så det blev mycket död-tid på mammas kontor, men hennes kollegor är trevliga, lite tid på körskolan och så bussen hem. hann även denna dagen prata en timme med joss (vilket gjorde så jag insåg ÄNNU MER hur sjukt mycket jag faktiskt saknar henne) beskåda nannas inträde i/på facebook & så pratat med elina på felefonen :D sjukt bra grejer och nu äre msn med jannie som gäller. ska även försöka dra mig ifrån datorn för lite "quality time" med familjen då jag återvänder till Kalmar imorn. men det är inte det lättaste när man varit utan detta fenomenet i 3 dagar.

finbesök i veckan & helgen, mina tjejer ♥
nästa helg ska bli något att minnas.

nats


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0