in your shadow

vilken underbar dag jag vaknade till. försökte tvinga mig upp vid 10 men det gick inte, men vid 12 kunde jag stiga upp och vara mitt rätta jag :) hade rätt sjuka drömmar som vanligt men idag drömde jag iaf inte om att jag åkte på en sista minuten till kanarieöarna själv. efter att jag kom upp blev det lite frukost i kombination med film som de spelar in på boxern och lite mys med twister =)

gårdagen var kanon, mysig och jättebra! jag och mamma fixade i lägenheten och satte upp fotoramar och sånt på väggarna och så åkte vi till IKEA där jag köpte min "stationsklocka" och en till fotoram för att matcha en annan vi redan satt upp så vi fixade lite där och åt innan vi körde till Karlskrona där jag mötte upp först siri & sen elina :) därefter kom killarna på löpande band. filip, smartis, mård, oscar & svante!

så där satt vi som om inget hänt och bara pratade. visst förekom det en massa lumpensnack men jag förstår dem trots att det kanske inte är det roligaste att höra på. men de lever och andas lumpen 5 dagar i veckan, och de verkar trivas sjukt bra så det är kul för dom. sen kämpar ju oscar & svante på med skolan (jag med, eller?) och så har vi arbetarkvinnorna elina och siri :D

ville bara säga att jag uppskattar att alla kom, även om alla gör det för sin egna skull.
tyckte det var jättemysigt och kul och nästa vecka kör vi på igen, både fredag & lördag? :)






visst det kanske inte är några bra bilder jag bjuder på men vi bjuder på oss sjävla & så kommer jag alltid på för sent "att jag faktiskt har en kamera med mig" vilket resulterade att siri svante & oscar inte fastnade på bild :/ another time :)

n' there is something there


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0