bibliotekskultur

det är en ganska intressant kultur man kan beskåda här på Kalmars högskolebibliotek. Jag kom hit lite över 8 och då var det inte många andra tappra själar här. men kollar jag runt mig nu är de flesta bord fulla med ambitiösa studenter som skjuder av arbetsmoral. De har med sig kaffe, vatten i diverse vattenflaskor, frukt och ibland även godis. och är det något de inte har så promenerar de snällt ner i cafeterian här på biblioteket och köper en varm kopp kaffe eller lite choklad att mumsa på. 

de flesta sitter i grupper om 2-4 personer och diskuterar intensivt, ibland viktiga grejer och ibland helt orelevanta. så jag känner mig lite "naken, rädd och exposed" som sitter alldeles här själv i min ensamhet medans jag klickar runt från sida till sida på internet medans jag borde ta upp de få antal papper jag har som är utdragna ur monsterboken (som fortfarande lyser med sin frånvaro) och faktiskt läsa och förstå.

men för att ens kunna koncentrera mig måste jag kolla så alla sidor är uppdaterade innan jag börjar så jag inte sitter och tänker på dem & så måste jag även gå och kissa. ett äventyr i sig då man lämnar sina saker kvar på bordet, men det gick bra förra gången

N


Kommentarer
Postat av: Josefine

"naken, rädd och exposed"



HAHAHAHA :D

2009-11-11 @ 11:36:42
URL: http://kuggebodagangstah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0