I'm glad that I found you

If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.


kom hem från öland i fredags och våran tripp har varit hur mysig som helst. den innehöll allt från steka på stranden, glass, volleyboll, steka på martins båt till långpromenader till borgholm i gassande sol. det var dricka cider det första man gjorde på morgonen till att sova obekvämt i ett tält och få en skada på ichias, kolla borgholms uteliv som var helt dött, grilla på bryggan, åka ruschkana och busa med varann.

detta behövde jag verkligen, vilka toppenvänner<3

och man hann inte vila för några timmar efter att vi kommit hem överraskade vi joss med middag på sorrento och sen chill på nivå innan vi åkte hem och myste till vänner! & igår åkte vi till kuggeboda och grillade innan vi åkte ut till millegarne för att bada & sola :)

idag gjorde vi likadant, fast idag var vi där tidigare och blev mycket bad, var mycket varmare än öland så jag tyckte det var riktigt skönt! joss var lite av en badkruka men då och då fick hon ett ryck och började t.om simma under vattnet! halv 4 gav vi upp och åkte hem till ångbåtsvägen för att äta lunch/middag! efter det var det dags för hemfärd och nu sitter jag här klockan 22:49 när jag egentligen har hur mycket som helst att läsa.




nats,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0