all you need is love

vilken kväll igår, jag hade det hur bra som helst! bra sällskap, fin altan och så lite mysdricka!

kom dit efter 7 och började socialisera mig, folket droppade in lite hur som helst och alla började grilla sin mat. blev enkelt för mig denna gången - korv med bröd, vilket funkade perfa! sen satt man där och pratade och skrattade tillsammans med alla, blev även lite dans på altanen! NV3! haha.

runt 12 - 1 tog vi bussen in till stan, svante & ante chickade ur men jag och elina tog piraten efter att vi träffat henke -LYCKA! på piraten dansade vi och så träffade vi en stockholmare, en trionare och två bögar som blev vårt sällskap! ovh den som missade elinas pladask rätt ner på piratens golv missade årets fall, hahaha. när klockan var 3 var vi hungriga så rubin erbjöd sig efterfest och att bjuda på nudlar så vi hängde med och så började han prata om pumba som vi trodde var hans kompis. när vi kom fram visade sig att pumba var världens sötaste 1 ½ åriga golden. och han hade tydligen aldrig myst i sängen förut men igår såg det ut som han aldrig gjort något annat i sitt korta hundliv (:

och som vanligt var det ljust när jag & elina gick hem, och det var hur jobbigt som helst
var beredd att ge upp precis hela tiden, tur sötnöt var med och var trött annars hade vi aldrig kommit hem ;)

nu ska jag duscha bort min huvudvärk och börja förbereda mig för sen ska jag in till stan och möta upp olli och borg för att sedan ta oss till nättraby (igen) för att fira sebbe! kanske blir trädgårdsindianer av oss allihop?

oj jävlar, ett långt inlägg! det var inte igår.
PS. har glömt min telefon hemma "hemma" så därför jag inte svarar.

N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0