sing like me

klockan är 15:50 och det är redan bäckmörkt ute, så jävla trist tur att jag tog ut hunden precis innan det blir mörkt för hade jag varit kvar ute nu hade jag praktiskt taget dött och trott att det är någon som spökar bakom varje träd. inte kul att vara mörkrädd :)

denna dagen började väldigt skönt, låg nog i sängen tills halv 2, först för att jag sov länge och sen för att jag ville kolla färdigt på en film som heter Mikael som handlar om en vanlig människa som har riktiga vingar. därefter gick jag ner och niclas påpekade att jag sov bort halva mitt liv, förstår inte vad han pratar om...? skönt att sova ju.

gårdagen var bra, det var den faktiskt :) började här och hade panik, men det ordnade sig, taaack så mkt! :) in kom vi iaf med mamma och åkte nog buss för första gången till en utgång (y) dock inte så intressant som det låter. tog ett toa-stopp på P&M vilket vi nog skulle struntat i då det luktade så illa där inne när vi kom in att jannie började må dåligt, men det verkade hon sänka med en drink inne på statt sen :D och väl därinne så träffade jag några väldigt bra människor! bla söta siri, ph & ludde och hans gäng :) dock var stället mest fullt med 91:or och några 92:or konstigt nog, då jag trodde vi skulle slippa dem i några veckor till..

ikväll vet jag dock inte vad som händer än, tror att det skulle vara något hos mård, får se om jag orkar pallra mig dit, hade dock varit trevligt att träffa lumparna & svante :)

n.

Kommentarer
Postat av: Jannie med drinken

"men det sänkte hon med en dink" xD hahaha dagens

2009-12-13 @ 01:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0