allt som är ditt

natalie är aningens seg, det måste hon erkänna. kanske även därför som hon skriver om sig själv i tredjeperson? men det måste man få göra ibland med alltså.

hon hade det väldigt trevlig igår på kalaset då hon och hennes vilda släkt firade nelly först på branthalla & så på statt. sen for hon hem till basse där hon förfestade med honom och carro' när de tre busarna kände sig redo för staden fick de skjuts av gunnar in och gick och mötte olle vid fiskgumman!

natalie carro & grabbarna gick mot p&m & playbar (då det är en bitter sanning att man inte kommer in någon annanstans) och hade det trevligt. tog bussen till l-by vid 3 någongång där de somnade väldigt fort.

tjejerna blev väckta av basse the man vid 12 då de vandrade över till carros mamma som inte var hemma :/ satt i kylan och väntade på henne och även på niclas. det tog ett bra tag så först hängde de på carros altan, sen även i ett trapphus. stötte på carros kompis där så de följde med henne när hon skulle rasta sin aggressiva hund. då kom viktoria med mimmi så de fick hälsa.

nu är det snart dags för god mat och det tycker natalie ska bli gott då hon knappt ätit något idag. inte fått tillfälle helt enkelt. sen hoppas hon även att hennes sega mamma ska logga in på skype/msn så hon kan få prata med henne lite.

hon hälsar även att bilder kommer senare, alternativt på fejjan!

hejdå säger natalie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0