the time of my life

21 augusti 2006 - resan började med skönstavik. och här är ett utdrag därifrån: "och i måndags började lägret på skönstavik med nya skolan. mycket nervöst och ensamt i början, men det blev det ändring på! första dagen så hade vi tid för att lära känna varann och en tävling som mitt lag vann,jag vet vi är bäst ! haha !"

och såhär skrev jag om min första skoldag: "Idag var första riktiga skoldagen, gick helt okej! Nu när man vet vilka alla är och vilka man ska hålla sig till ;) jag har ju hittat mina ! gick från halv 9 till typ 11 och sen fick man gå hem ! skönt det, lunchade med jannie & mamma, gott!"

inte hade jag då någon aning om hur kul jag faktiskt skulle ha i tre år med folk som delade samma värderingar och intressen som mig. och sen såna människor som är så klockrena fast att de inte vet det själva. inte heller trodde jag att det skulle bli en sådan gemenskap mellan lärare, elever och olika klasser.

alla har börjat försvinna nu & karlskrona blir tråkigare och tråkigare. och nu flyttar jag med. men jag har mina riktiga vänner och det är det enda som behövs :) ni är så jävla bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0