I know that I've gotta shine

Hej!


vi sov visst lite för länge idag, klockan var 1 när joakim ringde och väckte oss och skulle babbla om samma saker heela tiden, men han menar väl och det förstår man :) sen fick vi "fint" besök som satt i trappen :/ men där satt han inte länge innan joakim kom och skrämde bort honom när han kom hit med en tårta för att de hade en över från wilmas födelsedag, snällt!

sen åkte vi till carros lägenhet, hon duschade och plockade ihop lite grejer för att sedan åka till willys och sen tillbaka hit! mamma kom förbi med er göläcker bikini till mig som jag ska ha när jag åker utomlands :) hon är för bra hon! love rea. sen lämnade jag carro här en stund för att gå på intervju - casinodealer. kan bli häftigt faktiskt och hon ska höra av sig senast onsdag om man får fortsätta och gå på utbildning! sen att det krockar med en annan sak är trist, men vi fixar det ://

nu sitter vi som värsta geak:arna vid varsin dator. det är hemskt, dagens ungdomar. vi får se till att göra något. något som står högt upp på listan är nudlar och sedan tårta. mumsmums. sen vet jag inte, kanske får se om jade lever efter sin träff ;)



Puss, natalie!


Kommentarer
Postat av: jade

heheheh vadå min träff (a)

2009-08-04 @ 01:33:29
URL: http://jejdiih.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0