finito!

Allt blir så lätt mitt fel när det gäller många saker och jag är trött på att få skit hela tiden. Att hela tiden behöva försvara sig och det man gör är irriterande och tar så mycket på krafterna. Jag försöker så gott jag kan, det ska ni veta, men jag är inte mer än människa jag också. Jag vill gärna att allt ska gå ihop, att alla ska träffas, att man ska kunna göra ditten och datten, ordna saker, planera, kolla och vara allmänt social och vara överallt. Men det tär på mig eftersom att alla aldrig är riktigt nöjda med det jag gör. Och när det blir så är det lätt att bara lägga ner allt och sluta med det jag håller på med,  men jag håller huvudet ovanför vattenytan för öppnar man en ny dörr är det fullt av nya överraskningar. Tycker ni att jag inte räcker till, inte gör vad jag borde för vår vänskap, inte hjälper till, inte är bra - umgås inte med mig så slipper vi allt som väger ton på axlarna. För ni ska veta att jag gör alltid mitt bästa när det gäller er.    

annars är det mys idag på fredriks altan och sen får vi se om jag drar till långö där jones & dom håller till.har inte umgåtts med dom på riktigt länge. ett hej här och där är faktiskt inte samma sak. kanske drar med mig carro med om det går, det hade varit kanonkalas! så kul som vi hade med dom i våras, yeeey!

fick förresten ett mejl igår om att min ansökan som casinopersonal verkade lockande så de skulle höra av sig, det gjorde mig väldigt glad! att någon faktiskt uppskattar min ansökan är förvånande då de flesta verkar skita i att höra av sig och skita i min ansökan :( så det var en positiv överraskning! och så funderar jag på att söka extraknäck i kalmar, så man har lite pengar man kan spara/spendera. funderar ju faktiskt att spara ihop till en irlänsk setter så jag inte är helt ensam där "uppe". för twister hatar lägenheter och en katt vill jag inte ha :(

nu är dags för egentid - platta håret, smörja in sig med body lotion, sola och sånt mys! :)

JAG LÄNGTAR TILL TORSDAG!



elina & jag - I love you



natalie eriksson, bevisa vad er vänskap med mig betyder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0