alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel

det har varit en bra långhelg!

onsdag: vi hade en utgång med början här på sunnavägen 13 b (som vanligt) och hade skitkul! jag elina olivia linda carro jade rasmus martina och kim var här! sen drog vi in till nivå och hade jättemysigt! jag älskar er tjejer, och vill aldrig släppa taget om er.

torsdag: vi vaknade till liv alla 4 här hos mig och mös ihop :) det tycker jag om! sen när vi började bli hungriga åkte vi till max och åt hamburgare, mums. sen skiljdes vi åt! jag och elina åkte till stan medans de andra drog sig hemåt. väl inne i stan fixade elina med sin dykning och träffade wesam en stund gjorde vi med innan vi åkte till lägenheten för att packa allt i bilen och finslipa det sista på min packning. därefter åkte vi till kuggeboda och badade och så packade elina det skulle ha med sig innan vi satte oss i bilen för att köra till jönköping!

klockan halv 10 var vi framme och det var hur kul att se pärlan igen :) du betyder så mycket i mitt pyttelilla liv!

fredag: vaknar rätt sent för att sedan ta oss till badet! badade i vättern för första gången och det var riktigt kallt men var man i ett tag så vande man sig vid kylan. det var faktiskt trots allt 18 grader :) och så gjorde sanden lite ont att gå på men så går det när man bränner sig under fötterna. annars var det väldigt fint! när vi badat färdigt åkte vi "hem" och duscade och så och efter det åkte vi till vättern igen för att åka båt med emil, emils föräldrar och hans bror. det var jättemysigt, blev bjudna på underbara baguetter och guidade runt vättern av lasse! och så tog vi en runda inne i jönköping och det var jättefint! efter det åkte vi "hem" igen för att sedan mysa till en film tillsammans :) även om jag somnade efter 5 min, tur man redan sett filmen (a)

lördag: vi tvingade upp oss "tidigt" för att hinna med så mycket som möjligt och vi hade svårt att bestämma oss för om det skulle bli stranden eller stan men det fick bli stranden för att det var så fint väder. vi åkte till vättern igen och la oss på andra sidan på en gräsplätt istället och sanden var skönare här (särskilt om man kom ut en bit då det var riktig sand) efter ett tag blev vi rastlösa och tänkte att vi ville åka till a6 (stort köpcenter) så vi pratade med mia & lasse när vi lämnade deras solstol och de sa att de bara hade öppet till 6 så där rök det. vi åkte istället hem för att duscha/fixa oss och sen in till jönköping för middag & glass, satt mycket fint!

söndag: sista dagen och idag åkte vi till a6 för att shoppa :) 74 butiker, alla man behöver och där strosade vi runt ett bra tag! josse fyndade två bikiniunderdelar, jag en spexig bikini-underdel till resan och elina två snygga tröjor! och så åt vi tacobuffe, behövde inte äta mer resten av den dagen kan jag ju tala om! sen åkte vi tillbaka till habo och packade ihop det sista och kramade om josse innan vi åkte :( tur du snart kommer hem!

hemresan gick smidigt och med elina blir det ingen pinsam tystnad då vi inte alltid behöver prata, men med riktiga vänner blir tystnaden aldrig pinsam<3

idag: idag sov jag till 11, ända tills personer som verkade vilja ha upp mig ringde angående jobb. efter det kom nanna och elina instormandes, och efter ett tag även linda. vi hade det jättetrevligt och umgicks precis som om inget hänt. precis som om linda inte flyttar till stockholm imorn, precis som om jag inte flyttar till kalmar, precis som om nanna inte ska jobba i nya zeeland under en längre tid. utan vi bara var - precis som vi alltid gjort med varann och jag njöt av varje sekund. nanna & elina lämnade oss runt 4-5. så jag och linda underhöll oss själva med att gå till willys (igen) för att handla socker till vår kladdkaka och så kollade vi på vänner och åt chips! sen kom elina tillbaka och gjorde oss sällskap :) nu har alla åkt hem och jag har sagt adjö till linda, vet inte när jag ser henne nästa gång :/ vi får åka upp och hälsa på henne! <3

jag och elina hade världens bästa resa planerad, allt var fixat och carro var med på. precis när jag skulle boka flyget (vilket var det enda som inte var färdigt) så står det att det platserna är slut. allt bara rasade, jag blev så besviken. jag såg fram emot en vecka i varma marmaris med två av mina bästa vänner och så självklart esen! värmen, festerna och badandet. jag hade tänkt ut hur veckan skulle bli och deppade ihop totalt när elina gick. självklart kommer vi hitta något som är lika bra, men just nu känns det inte som det. jag vill till marmaris :(

men imorn ska jag & elina in till staden för att kolla läget på resebyråerna och kolla om de kan hitta något åt oss. jag håller tummarna, gör ni det med. för min skull, för elinas & carros!

pussss, nats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0