fröken svår

esen vill bort från den plats jag skulle vilja åka till mest just nu. inte för att jag behöver komma bort från all stress för idag fick jag veta mitt första riktiga prov denna terminen. utan bara komma bort från folks dumma åsikter & kritiska tankar. bara komma bort och kunna gå på bazaren, hitta sig något riktigt fint och pruta till ett riktigt bra pris. eller sitta i baren med turgut på andra sidan och josse bredvid sig och få en sån där riktigt god cocosdrink, och veta att alla bekymmer är kvar i sverige. eller varför inte gå ut och dansa som om man aldrig har gjort något annat, och veta att man inte behöver skämmas för när tiden där är slut kommer man aldrig träffa de människorna igen :))

jag är tillbaka på ruta 1 när det gäller jobb. det går dåligt på mitt jobb nu & vi kollar runt efter nya utmaningar. men det är baske mig lika svårt som alltid. för aningen är det en avdelningschef de söker, eller någon som har slutat gymnasiet & har all tid i världen till att jobba.

jag orkar inte försvara folk längre. jag vet varför jag tycker om dom jag tycker om behöver inte förklara varför. orkar inte komma med argument varför de är bra, för hade de inte varit bra för mig hade jag aldrig ens försökt mig på en vänskap. så tycker ni inte om personerna jag umgås med, pratar med eller har umgåtts med - behåll det för er själva om eran enda avsikt är att göra att jag med börjar tycka illa om dom.för sånt är onödigt och jag vet att mina vänner är de bästa!


natalie - inte som alla andra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0