tankar krockar mellan hjärna och hjärta

cpcpcpcpcp! skrev ett långt inlägg, men råkade radera det!
ibland blir jag fett trött på mig själv.

valborg var bra! det var skönt att öppna mig för er vänner, att låta er veta sånt som ni egentligen borde vetat för längesen. men det tar ett tag för mig att öppna upp mig helt, men nu är dörren öppen så det kommer bli bättre och bättre. endel saker tar lång tid att få ut sig, men jag har ert stöd och ni var positiva. ni är vänskap, sån som man aldrig vill släppa! <3

igår filosoferade jag och jannie och det är skönt att ha dig. du känner till allt, det är inget jag behöver berätta för du har varit med mig om allt som hänt. folk har kommit och gått, men du kommer alltid att finnas här med mig. spelar ingen roll vad som händer i framtiden, jag släpper aldrig dina pianofingrar!

jag orkar inte ta några beslut längre, för det känns som om allt jag bestämmer mig för aldrig kommer att bli bra eller så tvekar jag. jag vet inte längre vad jag känner och för vem, jag vet bara vad det är jag vill uppnå, och det är att någon ska kunna skrämma bort mörkret.

jag kom på just nu hur mycket jag saknar fotbollen! det ska vara jag och fie på planen i sommar, för lyssnade precis på en låt jag fick av henne för evigheter sen och jag vet att jag inte har råd att förlora en sån fin vän. vi ska äga med våran dåliga kondition. för jag känner att jag verkligen behöver en vän jag trivs med om jag ska kunna komma tillbaka till laget, och om jag har riktig tur så är emme där med för henne saknar jag så det gör ont ibland. har jag den turen i sommar kommer mitt hjärta att skutta av lycka och benen att springa av glädje!

image46

i mitt hjärta ökar tomrummet och det är saknaden som skaver.
i mitt huvud dyker smärtan upp men jag låtsas och ler ..


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0