my worlds on fire, how about yours?

vilken dag! den började hur dåligt som helst efter en natt med täppt näsa, konstant hostande och så. och vetskapen av att man ska jobba gör det inte lättare att stiga upp. blev bättre när man duschat av sig och så, och lite frukost i magen! sen tog man moppen till jobbet. där gick det väl hyffsat, fick 5 sälj på 3.40 timmar! ;D och med lite trevligt sällskap gick tiden fort :)

drog till jannie, eftersom hon åker till paris imon ;( kommer bli tomt, så tomt. men det viktigaste är att hon genomför sin första flygtur och har en massa kul på kuppen! för tiden går väl ganska fort, fast hon är borta? :)

alltså ärligt talat, buttra du! jag blir så trött på att du hela tiden anklagar mig för att ljuga & göra fel.hade jag gjort det hade jag ju troligtvis inte varit kvar? och i nästa sekund kan du vara hur glad som helst och störa en. jag blir inte klok på dig, och att det är dig jag tänker på när jag hör lars winnerbäck - idiot kan ju ínte vara så positivt. men vi får se hur det blir, ska inte köra över dig än iaf!

kan sitta och kolla på den i timmar, som om den var magisk. men det är bara en liten tragisk ruta, men bakom den vilar en bra figur. så bra att den håller mig fast en lång tid utan någon respons. jag antar att jag kan göra något jag aldrig egentligen skulle göra, eller tappa det som håller mig fast.

nej, men lite thailand skulle sitta fint just nu :) även om klimatet inte riktigt var min grej, så var det skönt att fly vardagen och all stress för en stund. och innan när jag gick ner för att vara social med mamms grabbade hon tag i telefonen och pratade med sin kompis istället.  (ibland känner man sig uppskattad) men ja, iaf så pratade hon med sin kompis från stockholm som vi ska till om 2 veckor om en resa till florida i sommar, kanske det finns något gott i allt? ;p

image59

the fight for you is all i've ever known



att sakna,
mormor & morfar ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0