I wont let you fall

alltså idag har jag varit riktigt effektiv! ni kan vara stolta över mig! :)

först på matten gjorde man några tal och liksom fattade, vilket är kryss i taket. sen satt jag i bönan efter lunchen och gjorde klart spanskan om min släkt bara matgrejen kvar där, och kan ta med den till skolan på fredag så emilia eller någon kan lämna den till jenny eftersom jag är i berlin då! ;d

sen har jag spelat fotboll - och jag säger bara fy faaaan vad skönt det var att vara i skorna igen! känna vinden genom håret, ha kontroll över bollen och bara springa som mustangerna gör! hahahaha! nej, men det var oerhört roligt att träffa alla! madde, malin, sara, lollo & alla andra! även om man inte inser det, så saknar man sitt fotbollsliv och framförallt alla lagkamrater - som är de bästa!

imorn ska jag för en gångs skull vara hemma - ingen skola, inget jobb eller något annat bara hemma! har historian att öva på ,fysikuppgiften och spanska än så länge, jag har säkert glömt något ;)

nu äre dags att ta tag i kroatien, för linda har fått grönt ljus vilket betyder JIPPI! så som det ser ut idag så är det jag, elina, linda, jossy & oscar (med kompis) som åker, men alla är välkomna att haka på! ;d och vet ni vad, jag längtar verkligen för dessa människor gör att man alltid kan vara glad och kan lätta sitt hjärta på lätta och tunga bördor! :)

janniejanniejannie, det är faktiskt dags att komma hem nu! känner mig aningen ensam, men mer än hälften har gått nu och snart är du hemma igen! tack gode gud! det värsta är att jag åker iväg nästan direkt en hel vecka! men det löser vi, jag saaaaaaaaknar dig!

image62


there's no place like hooome ..

Kommentarer
Postat av: Josefine

ÅÅÅ
kunde Linda nu :D Fan va kewl det ska bli!!

2008-05-21 @ 22:47:23
URL: http://lifeofj0ssy.blogg.se
Postat av: jankan!

Du äro bästo

2008-05-25 @ 17:19:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0