no stress

mentorsmöte imorse
första prioritet; sponsorer
andra; hitta ett annat barnhem (reservplan)
tredje; erm.. kommer inte ihåg :$

skrev det här då för att iaf komma ihåg de tre.

sen hade jag lektion med marcus och de internationella :)) vi var i och för sig bara 4 st, innan mård kom. men vi hade trevligt, fick lite tips angående våra uppsatser som ska vara inne. sen blev det såklart lite skitsnack som det alltid blir med marcus, idag diskuterade vi b1:s finfina lexus och att gymnasiet går back med en halv miljon varje år. rätt åt brittler, hon kan väl ändå simma i pengar?

efter det bar det av till matsalen med nanns, fick även sällskap av b, elina cissi & sebbe. tillbaka till skolan fick vi sen skjuts av b. och jag älskar verkligen att åka bil med henne, hennes utbrott kan vara riktigt roliga.

när vi var framme gick jag och nanna upp (jag fick som jag ville) och jag vann även kudden. tanken var att vi skulle plugga till religionen, men det blev nog lite annat med. axel kan inte ha trott att vi var friska. provet gick väl helt okej, men man kunde ju ha pluggat mer (som man alltid säger) och när jag var färdig gick jag till stan för att träffa carro, adnan och någon annan snubbe. även joss gjorde oss sällskap.

och på bussen fick jag sanna till sällskap, bussturerna blir så mycket bättre med gott sällskap! på slutet blev det även lite snack med daniel & patrik.

nu är det desperate housewifes eller marcus globaliseringsuppsats.
blir ett svårt val.

mamma kommer hem på måndag vilket gör att en nedräkning kan börja
bara 5 dagar kvar!
life is life, life is good




some party now, please? N


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0